Samtaler

Kan du genkende en eller flere af disse spørgsmål?

  • Sidder du fast i en situation, og har brug for inspiration og hjælp til at komme videre?
  • Er din arbejdsglæde under pres?
  • Føler du dig stresset, og har brug for redskaber til at håndtere din situation?
  • Har bekymringer slået rod i dig?
  • Har du brug for et kompas til at finde den retning, der er rigtig for dig?

Der kan være mange grunde til, at du er et sted i livet, hvor du har brug for en personlig rådgiver. I vores samtaler er der plads, og rum til at tale om det, der optager dig, stiller forhindringer i vejen for dig, eller om emner, du har brug for at få nye betragtninger på.

Længere nede på siden kan du læse mere om mine specialer samt hvilke samtaleformer, du kan vælge.

Samtaler og coaching designet til dig

Vi er alle forskellige, og vi har forskellige behov og ønsker. Derfor er det ikke meningsgivende for mig at låse mig fast på én bestemt teoretisk metode eller form, som du så skal presses ned i, uanset om det passer til dig eller ej. Derimod vælger jeg de metoder og værktøjer, der vil give dig det, du har mest brug for i lige præcis din situation.

I mit arbejde tager jeg udgangspunkt i en bred teoretisk referenceramme, der blandt andet omfatter forskellige psykologiske og terapeutiske teoriretninger, coaching og kommunikation. Herudover har jeg oparbejdet en stor praktisk erfaring og viden, som jeg også stiller til din rådighed.

Gennem årene har jeg opbygget en stor ”værktøjskasse” med en lang række redskaber, øvelser, opgaver, inspirations- og refleksionsmetoder. Hvis jeg vurderer, det giver mening for dig, vil jeg lave udvalgte opgaver og øvelser sammen med dig i samtalens forløb. Andre vil jeg give dig med hjem. Hvis du har købt et samtaleforløb, vil jeg give dig opgaver og øvelser, du skal lave mellem hver session.

Det er vigtigt for mig at understrege, at vores samtaler bliver behandlet med tavshedspligt fra min side. Jeg vægter tillid og fortrolighed meget højt.

Samtalernes rammer

Jeg afsætter 1,5 time til hver samtale. 

Det er min erfaring, at der er brug for tid, når man skal arbejde med emner, der vedrører vores mentale liv. Der skal være tid til eftertænksomhed og refleksion.

Vi kan mødes både ansigt til ansigt eller online. 

Ved fysiske møder foregår det på Jernbane Alle 93, 3 tv, 2720 Vanløse.

Ved onlinesamtale foregår det over Skype. Kort før samtalens start sender jeg dig et link på mail. Det er ikke nødvendigt, at du har en Skypekonto for at åbne linket. 

Vær tålmodig og kærlig med dig selv og din proces

Når vi møder en udfordring, får et problem, mærker følelser som stress, angst, depression, fortvivlelse og andre lignende følelser, er det eneste vi ønsker at finde hurtige løsninger, og få det ubehageligt til at gå væk. Og helst hurtigt. Det er helt menneskeligt og forståeligt.

At være tålmodig med dig selv, er en meget vigtig opgave i vores samtaler.  Svarene og løsningerne vil dukke op. Nogle kommer hurtigere end andre. Nogle skal lige summe i baghovedet og modnes. Og nok så vigtigt, så skal din krop og hjerne forstå, den ændring du foretager. Det vil den umiddelbart modsætte sig.

Kun ved tålmodig vedholdenhed vil den acceptere dine valg og beslutninger.

Mine specialer

Arbejdsglæde og trivsel

Trives du i dit job? Føler du arbejdsglæde og tilfredshed med dine opgaver og kolleger? Har du svært ved at komme ud af sengen om morgenen? Har du med det du laver, er det ikke kun nemmere at komme ud af sengen. Det vil også give dig langt færre sygedage. Sammen kan vi genfinde eller udvikle din arbejdsglæde.

Job og karriere

Mangler du udvikling i dit job, og ved ikke helt, hvad udviklingen skal bestå i? Eller har du lyst til at få et andet job, måske skifte branche, og ved ikke helt, hvilken retning, du skal gå? Sammen kan vi finde frem til, hvilken karrierevej, der vil være god for dig.

Stress og konflikt

Sniger stressen sig ind på dig? Eller er den her allerede for fuld styrke? Bringer stressen dig i situationer, der er usunde for dig?

Sammen lægger vi en plan og finder de redskaber, der vil hjælpe dig.

Angst og bekymringer

Er angst og/eller bekymringer blevet en del af din hverdag? Har du haft, eller har du stress, kan både angst og bekymringer være et symptom på det.

Sammen finder en måde, hvor du kan få kontrol over dit liv igen.

Livets knuder og udfordringer

Er du endt i en situation, hvor du ikke umiddelbart kan finde en udvej? Har du en oplevelse af, at der er noget, der står i vejen for at du lever det liv du ønsker?

Sammen binder vi knuden op.

Samtaleformer

En afklarende samtale

Denne samtale varer 45 minutter. 

Har du brug for, og overvejer du et samtaleforløb, så kan det være rart, at mødes kort til en afklarende samtale, hvor du har muligheden for at finde ud af lidt om mig, hvordan jeg arbejder, og ikke mindst om vores kemi. 

En fokussamtale

En fokussamtale varer 1,5 time og er til dig, der har et afgrænset emne eller problem, du har brug for at tale med en udenforstående om.

Forud for samtalen vil jeg bede dig sende en mail, der i korte træk forklarer problemet, og hvad du vil have fokus på. Jeg vil forberede nogle opgaver og øvelser. Både noget vi skal lave sammen og noget du skal lave hjemme. Det er op til dig, om vi skal mødes online eller fysisk.

En kaffesamtale

En kaffesamtale varer 1,5 time, og er til dig, der har brug sparring og coaching om tanker og refleksioner du har. Til dig, der vil afsøge nogle muligheder eller hjælp til at holde fast i det, der er vigtigt for dig.

Ved en kaffesamtale sætter du kursen og retningen, som sagtens kan skifte undervejs. Det er en samtale, en sparring, en coaching uden målrettet fokusering på konklusioner. En session, hvor redskaber, opgaver og øvelser ikke fylder.

Et samtaleforløb

Et samtaleforløb er 5 x 1,5 time med mulighed for at kontakte mig mellem hver samtale.

Det er til dig, der vil i dybden med en problemstilling, der optager dig meget og fylder i dit liv lige nu. Og som ikke fylder på en hensigtsmæssig måde, der arbejder positivt for dig.Det er til dig, der vil arbejde med dit mindset, dine vaner og tanker og som vil handle på det.

Kontakt

Har du spørgsmål? Er der noget du undrer dig over?
Har du brug for at få opklaret noget?
Tøv ikke med at skrive eller ringe:

Tlf: 41 26 56 28
E-mail: christina@coachingbyschneider.dk

0 of 350