Privatlivspolitik og cookies

Den teknologiske udvikling har bevæget sig i en retning, så i samme sekund du anskaffer dig en enhed, der har adgang til internettet, så overvåges dine bevægelser og adfærd. Der bliver opsamlet utrolig meget information om dig.

Når du bruger min hjemmeside, vil der også blive opsamlet nogle oplysninger om dig.

Jeg synes det er vigtigt at du ved, hvilke oplysninger, der bliver indsamlet, i hvilke sammenhænge, og måske mest vigtigt, hvad jeg bruger dem til.

Det kan du læse om på denne side.

Websitet ejes og publiceres af:

Coaching by Schneider v/Christina Schneider

Jernbane Alle 93, 3tv

2720 Vanløse

Telefon: 41 26 56 28

E-mail: christina@coachingbyschneider.dk

CVR-nummer: 36 24 89 04


Hvilke personoplysninger indsamles?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Hvilke og hvor mange informationer jeg får adgang til om dig, afhænger af, hvor meget du tilmelder dig og køber.

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, foretager et køb via min hjemmeside eller gør brug af øvrige services, vil jeg, såfremt du giver eksplicit samtykke dertil, og selv indtaster informationerne, få adgang til:

  • Dit navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Adresse

Optagelse af samtaler

Som en del af den service jeg tilbyder dig, optager jeg samtalerne. Det gør jeg fordi jeg ønsker at holde min notatskrivning på et minimum, så min koncentration og fokus er på dig og det vi taler om.

Hvis du ønsker det, kan du få en kopi af optagelsen tilsendt som lydfil.

VIGTIGT om dine betalingsoplysninger

Ønsker du at købe et eller flere af mine produkter, så vil du, når du trykker på køb, blive videresendt til en betalingsside og -system, der ligger udenfor min hjemmeside. Betalingssystemet er en del af den software, jeg benytter til at håndtere al onlineformidling.

Det er et lovkrav, at ejere af hjemmesider og webshops ikke må have adgang til dine betalingsoplysninger. Du skal derfor altid sendes til en anden side, når du kommer til det punkt, hvor du skal indtaste dine betalingsoplysninger.


Jeg benytter mig af EasyMe til at håndtere salget af mine produkter og ydelser samt til at håndtere betalingen for dem.

Om sociale medier

Når du besøger min Facebook-, Instagram- og LinkedIn sider indsamler og behandler jeg og Facebook, Instagram og LinkedIn oplysninger (delt dataansvar) fx kontaktoplysninger typisk i form af navn.

Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre mig over for potentielle kunder, besvare henvendelser og lignende beslægtede formål.

Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge mine sider på de sociale medier, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for mig at ændre på indstillinger for opsamling af data.


Hvorfor indsamler jeg informationer om dig?

Indsamlingen af dine personoplysninger sker med det formål, at jeg kan levere de produkter, ydelser og services, du har købt og efterspurgt, og til at opfylde den, eller de, aftaler vi har indgået. Det kan fx være udsendelse af nyhedsbrev, eller information om, at der er nyt på bloggen mv.

Endvidere bruger jeg oplysningerne til at administrere dine rettigheder, fx ved returnering eller reklamation af en vare, og for at kunne kontakte dig i forbindelse med din bestilling. 

Oplysninger om dine køb kan jeg også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.


Er der andre der har adgang til dine oplysninger?

 Hvis du har købt et fysisk produkt af mig, som jeg skal sende til dig, vil jeg give fragtfirmaet oplysninger om dit navn og adresse. I nogle tilfælde beder fragtfirmaet om dit telefonnummer og/eller e-mail. Dette gør de for at holde dig opdateret på, hvor din pakke er, og hvornår du kan forvente at modtage den.


Jeg benytter to tredje parter til opbevaring og behandling af data. Det er EasyMe og Simply.com. De behandler udelukkende oplysninger på mine vegne, og må ikke anvende dem til egne formål.

Konstruktionen af min virksomhed er lige nu, at jeg er den eneste ansatte. Hvis jeg i fremtiden ansætter en medarbejder, vil denne kun få adgang til dine personoplysninger, der er nødvendig for at udføre sit arbejde.


Sikkerheden omkring dine personoplysninger

 Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.


Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


I det omfang det er teknisk muligt har jeg truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring og sletning af persondata

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Nedenfor vil jeg angive nogle eksempler på tidsrammer for opbevaring af data og sletning.

Oplysninger gemmes, hvis jeg har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at jeg kan opfylde lovkrav.

Herudover skal jeg ifølge bogføringsloven opbevare regnskabsmateriale i 5 år til udgangen af et regnskabsår.

Har du tilmeldt dig mit nyhedsbrev, eller bedt om at få information når jeg lægger nyt op på hjemmeside, blog mv., vil dine data blive slettet, når du trækker dit samtykke til førnævnte tilbage.

Når du besøger mine sider på de sociale medier, er det offentlige sider, og de personoplysninger, der afgives i denne sammenhæng afgives af dig. Oplysningerne vil i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer.


Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig i et almindeligt format.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: christina@coachingbyschneider.dk

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Om cookies

Hver gang du besøger en hjemmeside, skal du acceptere eller afvise, om hjemmesiden må lægge en såkaldt cookie på din computer.

Det har EU vedtaget, men hvad er en cookie? Hvad siger du ja til? Og hvis du ikke siger ja, hvad så?

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille fil, der lagres på din computer, mobil eller tablet når du besøger en hjemmeside, og vel at mærke accepterer, at de må lagres. EU har vedtaget, at brugere aktivt skal sige ja eller nej til brugen af cookies, hver gang du besøger en hjemmeside. Jeg skal med andre ord have din tilladelse til, at min hjemmeside må lægge en cookie på din enhed.

En cookie kan ikke indeholde en skadelig kode som fx en virus.

En cookie indeholder en identifikation af din computer overfor ejeren af hjemmesiden, i dette tilfælde Coaching by Schneider.

Filen i sig selv indeholder ingen personlige oplysninger om dig, eller personhenførbare oplysninger. Det vil sige, jeg får ingen personlige informationer om dig, når du bruger min hjemmeside, og acceptere brugen af cookies.

En cookie er et redskab en ejer af en hjemmeside kan bruge til at se, hvordan du bruger hjemmesiden, og på den måde forbedre din brugeroplevelse.

Du kan altid sige nej til cookies. Det vil dog på mange hjemmesider betyde, at der er flere ting du ikke vil have adgang til. Det kommer jeg mere ind på nedenfor.

Du kan til enhver tid slette en cookie. Hvis du har et godt antivirusprogram på din computer, vil programmet sørge for at rydde op i dine cookies. Du kan også selv aktivt slette cookies. Hvordan du gør det, afhænger af hvilken browser og styresystem du bruger. Du kan finde en guide til sletning af cookies for lige din enhed på nettet.

Hvad bruges en cookie til?

En cookie bruges som nævnt ovenfor til at skabe så god en brugeroplevelse for dig som muligt, og der er en række cookies, der er nødvendige for at gennemføre en række handlinger, fx: 

  • huske dit brugernavn
  • gennemføre en bestilling. En cookie får blandt andet indkøbskurven til at virke
  • I forbindelse med konkurrencer, hvor det kun er tilladt at deltage én gang for hver person
  • Kan huske hvis du er tilmeldt et nyhedsbrev, så du kun modtager en mail

Det er eksempler på ting du ikke har adgang til, eller ikke vil fungere optimalt for dig, hvis du siger nej til cookies.

Kontakt

Har du spørgsmål? Er der noget du undrer dig over?
Har du brug for at få opklaret noget?
Tøv ikke med at skrive eller ringe:

Tlf: 41 26 56 28
E-mail: christina@coachingbyschneider.dk

0 of 350