Info om samtaler

Jeg tilbyder tre forskellige typer samtaler

  • En fokussamtale
  • En kaffesamtale
  • Et samtaleforløb

Du kan læse mere om samtalerne lige nedenfor.

Fælles for de tre former er, at jeg benytter mig af en kombination af en kommunikationsfaglig tilgang, hvor samtale, sparring og coaching indgår. Det krydrer jeg med teorier, opgaver og øvelser, der er relevante for dig og det du ønsker at tale om.

Under samtalen

Når vores samtale(r) går i gang, har jeg et ønske om, at mit fokus og koncentration er rettet mod dig i størst muligt omfang. Derfor vil jeg – med din tilladelse – optage vores samtale(r). Når optagelsen kører, kan jeg koncentrere mig om at lytte, rådgive, coache og sparre med dig, og dermed holde min notatskrivning på et minimum.

Hvis du ønsker det, kan du få en kopi af optagelsen tilsendt som lydfil. På 1,5 time kan vi nå langt omkring, og i et samtaleforløb kan vi nå endnu længere.

Måske og forhåbentlig har du behov for at genopfriske noget vi talte om. En Løsning, en mulighed, et redskab, en øvelse osv.

995,00 inkl. moms

En fokussamtale

En fokussamtale varer 1,5 time og er til dig, der har et afgrænset emne eller problem du har brug for at tale med en udenforstående om.

Forud for samtalen vil jeg bede dig sende en mail, der i korte træk forklarer problemet, og hvad du vil have fokus på. Jeg vil forberede nogle opgaver og øvelser. Både noget vi skal lave sammen og noget du skal lave hjemme.

Det er op til dig, om vi skal mødes online eller fysisk.

895,00 inkl. moms

En kaffesamtale

En kaffesamtale varer 1,5 time, og er til dig, der har brug sparring og coaching om tanker og refleksioner du har.

Til dig, der vil afsøge nogle muligheder eller hjælp til at holde fast i det, der er vigtigt for dig.

Ved en kaffesamtale sætter du kursen og retningen, som sagtens kan skifte undervejs.

Det er en samtale, en sparring, en coaching uden målrettet fokusering på konklusioner. En session, hvor redskaber, opgaver og øvelser ikke fylder.

4.375,00 inkl. moms

Et samtaleforløb

Et samtaleforløb er 5 x 1,5 time med mulighed for at kontakte mig mellem hver samtale.

Det er til dig, der vil i dybden med en problemstilling, der optager dig meget og fylder i dit liv lige nu. Og som ikke fylder på en hensigtsmæssig måde, der arbejder positivt for dig.

Det er til dig, der vil arbejde med dit mindset, dine vaner og tanker, og som har brug for inspiration til at handle på det.

Kontakt

Har du spørgsmål? Er der noget du undrer dig over?
Har du brug for at få opklaret noget?
Tøv ikke med at skrive eller ringe:

Tlf: 41 26 56 28
E-mail: christina@coachingbyschneider.dk

0 of 350