Info om bog

Bogens pris: 199,00

Fragt: 41,50

I alt: 240,50


Sådan køber du en bog

Send en mail til mig på christina@coachingbyschneider.dk med følgende oplysninger:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Antal sæt

Herefter overfører du beløbet til enten MobilePay eller via bankoverførsel - Se nedenfor

Angiv dit navn som reference

Repræsenterer du en virksomhed, vil jeg bede dig sende mig en mail med ovenstående informationer. Efterfølgende sender jeg ordren og en faktura ad sted.

Betalingsmetoder:

MobilePay: 41265628

Bankoverførsel: Nykredit

Reg.nr. 5493, kontonr. 2037222

”Stop stressen før angsten tager dig”

Bogen er til dig, der oplever stress i dit liv.

Til dig, der har fået angst/og eller depression som følge af stress.

Til dig, der oplever de alvorlige konsekvenser, og har brug for at finde en vej ud i lyset igen. For der er en vej.

Jeg har skrevet bogen for at give dig et indblik i, hvilke alvorlige konsekvenser det kan have, hvis du udsætter din krop for stress i lang tid, og ikke lytter til din krop, når den tigger og beder dig om at stoppe op og ændre din adfærd.

Jeg behøver ikke vente til jeg ligger på dødslejet med at vide, hvad jeg fortryder allermest i mit liv. Jeg fortryder, at jeg ikke stoppede i tide, og at jeg ikke lyttede til min krop, min familie og venner.

Uddrag fra bogen

"På vej ud af søvnen denne søndag morgen ved jeg, den er gal. Helt gal. Jeg kan mærke, at min krop er en krigszone af angstfyldte kropsfornemmelser. Angsten hiver, slider, klemmer, presser på alt, hvad den kommer i nærheden af i mit indre. Det er koldt, og det er varmt. Det er smertefuldt, og jeg er angst. Meget angst. Jeg kan ikke undslippe. Det er ved at kvæle mig. Samtidig har jeg behov for at kaste op i forsøget på at slippe af med noget af alt det, der fylder for meget i min krop, og som holder den som fange.

Min mand, Peter, har i den tid vi har været sammen, ikke oplevet så voldsomt et angstanfald. Han aner ikke, hvad han skal stille op med en kone, der kigger på ham med øjne, der er fulde af rædsel. Øjne der tigger ham om at få det til at holde op. Jeg siger ikke noget. I hvert fald ikke forståelige ord. Det er kun lyde, der kommer ud af mig. Lyde, der er en reaktion på det, der sker inden i mig. Og så gråden. Jeg græder af angst og frygt. Angsten over alt det, der sker, og ubehaget ved, at jeg ikke kan styre min krop. Jeg har prøvet det før, men alligevel kan jeg ikke falde til ro i bevidstheden om, at det bliver bedre.

Peter holder om mig. Taler beroligende til mig. Prøver at nå ind til mig. Ind til det menneske han kender som sin kone.

Ganske langsomt klinger angstanfaldet af. Og  bliver jeg træt. Jeg er helt udmattet ovenpå den meget voldsomme og meget fysiske oplevelse. Jeg falder sammen i sengen igen. Peter holder om mig alt imens han fortsætter med at tale beroligende til mig.

Sådan går der lidt tid, og jeg bliver mere rolig, og døser lidt hen. Bedst som vi tror det hele er overstået, starter det forfra. Og vi må hele turen igennem igen."

"


Hold nu op, hvor jeg føler jeg læser om mig selv. Troede kun det var mig og min krop, der havde det sådan


Helle

"


En fantastisk og hudløst ærlig bog om stress og hvad det kan udvikle sig til, hvis man ikke er opmærksom på kroppens signaler. Kan varmt anbefales


Jeanne

"


Både beskrivelserne og billedsproget i bogen rammer fuldstændig plet. Rigtig godt skrevet


Charlotte

Kontakt

Har du spørgsmål? Er der noget du undrer dig over?
Har du brug for at få opklaret noget?
Tøv ikke med at skrive eller ringe:

Tlf: 41 26 56 28
E-mail: christina@coachingbyschneider.dk

0 of 350