Fylder stress for meget i din hverdag?

Og har du en oplevelse af, at du mangler lige det redskab, der kan hjælpe dig med at skabe kontrol over din stress, og samtidig undgå en sygemelding?

Hvis du kan svare ja til begge spørgsmål, så har du fundet svaret.

Denne handleplan er til dig, der har brug for en trin for trin guide til, hvordan du slipper fri af stressens kvælende favntag. 

I handleplanen får du råd og vejledning til, hvad du bør gøre for dig selv, og hvad du skal slippe for en periode.

Du får konkrete anvisninger på, hvad der skal til for, at du får skabt ro i dig selv og omkring dig.

Handleplanen kommer omkring flere aspekter omkring det at have stress; årsager og symptomer og hvad du gør for at skabe bedre rammer for dig i dit liv.

Hvert trin har et handlingstema og to-tre helingstemaer med øvelser og redskaber, der også er brugbare og nyttige efter, du har gennemført handleplanen. 

Handleplanen kommer hurtigt til din indbakke efter køb, så du straks kan komme i gang med at skabe ro og kontrol over din stress.

TILBUD

Lige nu kun 129,00

spar 70 kr. til og med den 17. april

Handleplanen består af:

  • 3 handlingstemaer og 
  • 7 heliingstemaer

Handlingstemaerne er de aktiviteter, overvejelser og handlinger du skal sætte i værk, for at du kan få et overblik over, viden om og en plan for, hvordan du slipper fri af den usunde stress. Både nu og fremover i dit liv.

Helingstemaerne er de aktiviteter og handlinger, der skal hjælpe dig med at skabe ro i din krop, sjæl og liv. Disse temaer er gode at bruge, også når du har sluppet den usunde stress. 

Handleplanen bør ikke læses fra ende til anden før du tager fat på den, men trin for trin.

Jeg har selv været der

Jeg har oplevet min andel af stress i mit liv. Både flere langvarige stressperioder, hvor jeg gennem meget lang tid (år) brugte langt flere ressourcer, end jeg havde til rådighed, og jeg har været sygemeldt med 3 stresskollaps, hvor jeg mistede store dele af mine kognitive evner.

Uanset om jeg var sygemeldt eller ej, så manglede jeg i begge situationer en handleplan, guide, manual, der kærligt tog mig i hånden, og fortalte mig, hvad jeg burde gøre på de forskellige stadier af min heling.

De gange jeg var sygemeldt, havde jeg jævnlig kontakt med min læge, og jeg har været til psykolog. Det har været fint, men konsultationerne var korte, og jeg fik ikke noget konkret/fysisk med hjem, jeg kunne bruge til næste konsultation a la "lige nu gør du sådan, og du bør ikke forholde dig til andet". Og senere "nu kan du begynde at gøre det eller det" osv.

Ud over læge og eventuel psykolog, så var der en lang række mennesker omkring mig, der alle havde råd og meninger om, hvad jeg skulle og ikke skulle. Helt sikkert velmente råd, men der var for meget støj på linjen, så det endte med at være kontraproduktivt, og hjalp mig ikke frem mod en heling.

Jeg har talt med en del som også har haft stress - langvarig eller kollaps - og de fleste gav udtryk for, at de også savnede en konkret plan, der guidede til at skabe kontrol over sin stress. Jeg oplevede, der er et behov, så jeg samlede den viden jeg har opsamlet gennem årene:

  • Fra min læge
  • Fra psykologer og terapeuter
  • Fra uddannelser jeg har taget
  • Fra min praksiserfaring fra min forrige arbejdsplads, og alle dem jeg har talt med gennem min virksomhed og privat
  • Og ikke mindst den læring og erfaring, jeg har fået gennem mine egne stressforløb

Resultatet er det, du nu har mulighed for at købe


Husk at


                  Tilmelde dig mit nyhedsbrev

Med mit nyhedsbrev får du information når jeg har udviklet nye produkter, har tilbud på et produkt, planlægger events mv.

Du kan naturligvis altid framelde dig igen. Blot send mig en mail, og jeg vil hurtigst muligt derefter slette dig fra listen.