Er du sygemeldt med stress?

Og har du en oplevelse af, at du mangler det redskab, der kan sætte skub i din helingsproces, og skabe kontrol over din stress?


Hvis du svarer ja til begge spørgsmål, så har du fundet svaret.

Denne handleplan er til dig, der har brug for en trin for trin guide til, hvordan du slipper fri af stressens kvælende favntag. 

Handleplanen vejleder og råder dig til, hvad du bør, og ikke bør gøre dag for dag fra første sygedag, og frem til du atter har genoptaget dit arbejde.

Planen hjælper dig med at skabe ro i dig selv, og omkring dig, og den kommer rundt omkring en lang aspekter omkring stress; årsager, symptomer, og hvad du konkret kan gøre.

Du får en række øvelser og redskaber på hvert trin i planen.

For kun 199,00 får du planen i din indbakke. 

Jeg har været der selv

Jeg har oplevet min andel af stress i mit liv. Både flere langvarige stressperioder,  hvor jeg gennem meget lang tid (år) brugte langt flere ressourcer, end jeg havde til rådighed, og jeg har været sygemeldt med 3 stresskollaps, hvor jeg mistede store dele af mine kognitive evner.

Uanset om jeg var sygemeldt eller ej, så manglede jeg i begge situationer en handleplan, guide, manual, der kærligt tog mig i hånden, og fortalte mig, hvad jeg burde gøre på de forskellige stadier af min heling. De gange jeg var sygemeldt, havde jeg jævnlig kontakt med min læge, og jeg har været til psykolog. Det har været fint, men konsultationerne var korte, og jeg fik ikke noget konkret/fysisk med hjem, jeg kunne bruge til næste konsultation a la "lige nu gør du sådan, og du bør ikke forholde dig til andet". Og senere "nu kan du begynde at gøre det eller det" osv.

Jeg har talt med en del som også har haft stress - langvarig eller kollaps - og de fleste gav udtryk for, at de også savnede en konkret plan, der guidede til at skabe kontrol over sin stress. Jeg oplevede, der er et behov, så jeg samlede den viden jeg har opsamlet gennem årene:

  • Fra min læge
  • Fra psykologer og terapeuter
  • Fra uddannelser jeg har taget
  • Fra min praksiserfaring fra min forrige arbejdsplads, og alle dem jeg har talt med gennem min virksomhed og privat
  • Og ikke mindst den læring og erfaring, jeg har fået gennem mine egne stressforløb

Resultatet er det, du nu har mulighed for at købe


Husk at

                  Tilmelde dig mit nyhedsbrev

Med mit nyhedsbrev får du information når jeg har udviklet nye produkter, har tilbud på et produkt, planlægger events mv.

Du kan naturligvis altid framelde dig igen. Blot send mig en mail, og jeg vil hurtigst muligt derefter slette dig fra listen.