Handelsbetingelser

Om mine produkter og rettighederne til dem

Alle online produkter, kurser, workshops, foredrag, manualer og bøger udvikles, designes og leveres af:

 • Coaching by Schneider v/Christina Schneider
 • Jernbane Alle 93, 3tv
 • 2720 Vanløse
 • Telefon: 41 26 56 28
 • E-mail: christina@coachingbyschneider.dk
 • CVR-nummer: 36 24 89 04

Rettighederne til alle ovennævnte produkter og ydelser ejes ligeledes af Coaching by Schneider.

Når du køber et produkt eller ydelse af mig får du brugsret over det materiale, du har købt.

Det er ikke tilladt at anvende materialet til andre formål end det, hvortil det er købt som almindelig forbruger.

Brugsretten til de købte produkter og ydelser er personlig og må ikke udleveres, videregives, videresælge, overdrages til tredjemand, eller bruges til erhvervsmæssigt formål. Materialet må kun anvendes til eget brug og skal behandles fortroligt. Endvidere er det ikke tilladt at videregive passwords og login til onlinemateriale.

Det er ikke tilladt at købe en ydelse eller produkt med efterfølgende direkte eller indirekte konkurrenceøjemed. Her vil de gængse regler for ophavsretten gøre sig gældende.

Du er indforstået med ikke at forsøge, tilskynde til eller hjælpe andre personer med at omgå nogen som helst sikkerhedsteknologi eller software eller gøre indgreb i, fjerne eller ændre i nogen rettighedshåndteringsinformation angående de købte produkter. Handlinger i strid med ovenstående rettigheder kan resultere i retsforfølgelse. 

Alle priser er i danske kroner og er inkl. moms medmindre andet er nævnt.

Betalingsbetingelser for onlineprodukter og -ydelser

Onlineprodukter omfatter alle produkter og ydelser, hvor du modtager et link, et login eller en angivelse af, hvor og hvornår en begivenhed finder sted. Fx

 • Kurser
 • Spørgetimer
 • Samtaler (1:1)
 • Foredrag i et lukket forum
 • Foredrag i et åbent forum, fx Facebook
 • Workshops

Du skal betale for alle onlineprodukter, før du får adgang hertil, medmindre andet er angivet ved produktet og ydelsen. Du kan læse mere om betalingsmuligheder nedenfor.


Betalingsbetingelser for live/fysiske produkter og -ydelser

Live/fysiske produkter og ydelser omfatter enten et produkt, du får tilsendt til din hjemadresse, eller hvor du skal møde personligt op på en nærmere angivet adresse. Fx:

 • Kurser
 • Samtaler
 • Foredrag
 • Bøger

Betalingen for live/fysiske produkter skal være gennemført forud for produktets begyndelse, så du kan nå at modtage en bekræftelse eller billet.

Ved køb af kurser, der strækker sig over flere kursusgange, kan betalingen ske i rater. Er denne mulighed til stede, vil det fremgå ved tilbud eller beskrevet ved produktet.


Betalingsfrister - både private og erhverv

Fristen for betaling er 8 dage fra fakturas udstedelsesdato medmindre andet er angivet


Dine fortrydelsesmuligheder

Ved køb af onlineprodukter

Der er ingen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres umiddelbart efter du har foretaget dit køb. Du skal derfor være sikker på dit køb, inden du går videre til betaling.

Ved køb af live/fysiske produkter

Du har 14 dages returret ved køb af live (offline) kurser, foredrag og workshops. De 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag, hvor du køber din workshop eller dit foredrag og modtager din ordrebekræftelse/e-mail med bekræftelse.

Ved køb af samtaler (enkelte sessioner) og samtaleforløb

En aftale skal aflyses 24 timer i forvejen, ellers vil beløbet for sessionen blive faktureret.

Når et tidspunkt er aftalt, er sessionstiden bindende. Skulle det ske, at du ikke fremmøder fysisk eller online inden for 15 minutter efter sessionstidens start, aflyses sessionen. Det er ikke muligt at få pengene retur i dette tilfælde.

For samtaleforløb gælder almindelig fortrydelsesret på 14 dage. Gennemførte sessioner bliver ikke refunderet, men ønskes det fortsatte forløb afbrudt, skal det ske inden 14 dage fra bekræftelse af køb på mail. Det er således ikke muligt herefter at afbryde et samtaleforløb og få pengene retur. Forløbet kan ikke videresælges til andre.

Hvis du fortryder

Hvis du fortryder dit køb, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde din bestilling af et produkt eller tjenesteydelse hos Coaching by Schneider. Meddelelsen skal gives skriftligt på christina@coachingbyschneider.dk

Dine forpligtelser ved køb

Ved live/fysiske produkter

Du bærer selv det fulde ansvar for at møde op på aftalt tidspunkt og adresse ved live arrangementer (fx kurser, foredrag, workshops, samtaler).

Ved online produkter

Ved afholdelse over diverse digitale software muligheder, bærer du selv det fulde ansvar for en velfungerende internetforbindelse, og at den valgte computer/telefon/tablet fuldt ud virker.

Når du har købt

Efter udført køb modtager du en bekræftelse via din mail med vedhæftet faktura på at købet er gennemført – samt en mail med praktisk information.

Du bærer ansvaret for at oplyse korrekt mailadresse ved køb, og sørge for at produktet kommer sikkert frem til din indbakke. Hvis du ikke har modtaget en mail, så husk at tjekke dit spamfilter. Såfremt mailen ikke ligger her, bedes du kontakte mig på christina@coachingbyschneider.dk

Betalingsmuligheder

Du har følgende betalingsmuligheder:

 • VisaCard
 • MasterCard
 • MobilePay

To-faktor godkendelse ved køb på nettet

Den 4. januar 2021, trådte de nye EU-krav ved online handel i kraft. Dette betyder at man fremover skal godkende sine betalinger på nettet, i webshops, med enten NemID Nøgleapp eller med en SMS-kode og et selvvalgt kodeord.

To-faktor godkendelse er sat i verden for at give større sikkerhed og bedre identifikation for båd dig som køber, og mig som sælger.

Bemærk: at det ikke er muligt at gennemføre købet med NemID papkortet, da man skal bruge NemID nøgleappen eller NemID nøgleviser

Du har to muligheder for at godkende dit køb via to-faktor godkendelse:


1. NemID: Du vil i forbindelse med en betaling blive bedt om at taste dit NemID brugernavn samt adgangskode og herefter bekræfte via NemID appen eller NemID nøgleviser.

2. Engangskode samt kodeord: Du modtager en engangskode på SMS, som du skal indtaste sammen med dit eget kodeord. Kodeordet skal du selv oprette. Hvis der er tilknyttet et telefonnummer til dit kort, vil du modtage en engangskode via SMS, når du handler. I SMS´en står der, udover engangskoden, hvilken forretning du er ved at handle hos, og hvilket beløb du skal godkende. Du indtaster engangskoden samt dit kodeord på hjemmesiden for at afslutte dit køb. Det er vigtigt, at teksten i sms’en afspejler det køb, du er i gang med at foretage, tast aldrig koden hvis du er i tvivl!

Kontakt

Har du spørgsmål? Er der noget du undrer dig over?
Har du brug for at få opklaret noget?
Tøv ikke med at skrive eller ringe:

Tlf: 41 26 56 28
E-mail: christina@coachingbyschneider.dk

0 of 350