Foredrag

Når jeg udvikler mine foredrag bringer jeg mig selv og min egen historie i spil. Jeg fortæller åbent og ærligt om mine egne erfaringer. Særligt dem, der handler om stress, stresskollaps, angst, depression, arbejdsglæde og trivsel.

Jeg krydrer foredragene med relevant teori og den nyeste forskning, og sætter dermed mine erfaringer i perspektiv.

Det er utroligt givende for mig at holde foredrag

En bog, et (online) kursus, en samtale, en handleplan eller samtalekort kan mange rigtigt gode ting. De er fx lærende og udviklende.

Et foredrag kan også mange ting. Blandt andet får jeg muligheden for at skabe øjenkontakt med dig/publikum. Se hvordan publikum reagerer, se følelserne i ansigter, når der er genkendelse med det, jeg fortæller. Og meget mere.

Når jeg taler om emner, hvor jeg drager min egen historie ind i fortællingen, har jeg erfaret fra tidligere foredrag, at rigtig mange tilhører efterfølgende har haft modet til at åbne deres hjerter, og fortælle lidt af deres egen historie.

Det hele bliver er en fantastisk, nærværende og meget rørende oplevelse.

Praktisk information

Uanset hvor du bor i landet kan du booke et af mine foredrag. Du kan læse mere om mine foredragspakker her.

Som udgangspunkt varer et foredrag 1 time. Hertil vil der være mulighed for spørgsmål i 30-60 minutter. Det varierer en smule hvad jeg har indlagt i et foredrag.

Udover foredragets pris vil der komme diverse tillæg til. Der kan være tale om:

  • Kørsel/transport, enten i egen bil eller med tog/bus/færge/taxa
  • Evt. broafgift
  •  Afhængig af hvornår på dagen du ønsker foredraget afholdt kan der blive tale om en udgift til overnatning.


Følg med i, hvor jeg holder foredrag eller book et foredrag

Er du blevet inspireret til at høre et foredrag?

Eller kunne du tænke dig, at jeg kommer ud på din arbejdsplads, og holder et foredrag eller oplæg fx til en temadag?

Du kan læse mere om temaerne og indhold i mine foredrag under butik, "Info om foredrag"

Tøv ikke med at kontakte mig, enten på mail: christina@coachingbyschneider.dk eller ring på telefon 41 26 56 28.

Når jeg har planlagt et foredrag med offentlig adgang, vil jeg slå det op på Facebook, Instagram og LinkedIn, og jeg vil sende et nyhedsbrev ud. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev her 

Jeg var gæst til Christinas foredrag om stress og angst. Og jeg var bjergtaget og rørt. Det samme kunne jeg se, at hele salen var.

Christina fortalte så rørende og levende om sin stress og efterfølgende angst – at jeg faktisk nu 3 år efter foredraget - tydeligt kan huske det.

Christina er rigtig god til at sætte billeder på begivenheder og hændelser, som hun fortæller om på en meget rolig måde, men fordi ”billederne” er med, er man slet ikke i tvivl om, hvor pinefuldt det har været og stadig er. Nogle oplevelser forstår Christina også at beskrive på en humoristisk måde, som letter stemningen lidt.

Jeg ville gerne høre foredraget igen!


LindaChristina Schneider gav en fantastisk vedkommende præsentation af din bog “Stop stressen før angsten tager dig” ved et velbesøgt medlemsmøde i HK-Stat Hovedstaden med 145 deltagere. Det var et møde med publikums nærvær. Alle kender vi nogen der lider af stress, depression og angst og med Christina Schneiders præsentation af sin bog får vi en sjælden indsigt i angstens konsekvenser.


Hans-Jørgen
Kontakt

Har du spørgsmål? Er der noget du undrer dig over?
Har du brug for at få opklaret noget?
Tøv ikke med at skrive eller ringe:

Tlf: 41 26 56 28
E-mail: christina@coachingbyschneider.dk

0 of 350